menu
keyboard_arrow_down

Agenda


Plas per a la familia en cap de setmana
Albufera
Vela llatina

L´Associació Cultural Vela Llatina de Silla organizadora del XII Premi President de la Diputació de Vela llatina arreplega la tradició mil.lenaria de la navegació amb barca propia del Parc Natural de l´Albufera de València
On: Albufera Silla
Quan: 27 de maigOceanogràfic
Escola d´estiu

Enguany l'escola de l'Oceanogràfic, és una immersió en l'Oceà a través de les Aventures del Tio Isaac i els seus nebots amb les meduses i cine 4 D com a protagonistes. Estem impacients per que comence l'escola d'estiu de 2017. Apunta't ja i podràs disfrutar de les nostres noves, espectaculars i refrescants activitats, visitarem l'Àrtic i les seues aurores boreals, els entrenadors ens presentaran el primer bebé de beluga nascut a Europa "Kylu", de les nostres noves impressores 4D amb les que podrem imprimir els nostres animals favorits i moltes altres emocionants activitats en l'ESCOLA D'ESTIU De l'OCEANOGRÀFIC.


On: Calle Eduardo Primo Yúfera 1
Cuando: Estiu
Horario: De dilluns a dimecres: 9h a 17h
Dijous: entrada a las 9h salida el viernes a las 15h
Posibilitar d´ horari matinal desde las 8.30h
Edad: De 5 a 12 anys
Precio: 230 iva inclos

Más información 960.47.06.47
www.oceanografic.org

 

 Cabanyal intim
La leyenda del valiente Metazerol
Aquesta és la història de com l’amor i el desig de protegir als nostres sers estimats ens ajuden a superar fins i tot la por més forta. El xicotet públic aprendrà a conviure amb les seues pors i diferenciar el valor vertader de la falsa valentía.
Esta es la historia de cómo el amor y el deseo de proteger a nuestros seres queridos nos ayudan a superar incluso el miedo más fuerte. El pequeño público aprenderá a convivir con sus miedos y diferenciar el valor verdadero de la falsa valentía.

Donde: Teatre La Estrella. C/ Els Àngels, 33a
Cuando: Dissabte 27 de maig: 18:00h
               Diumenge 28 de maig: 13:00h-18:00h
Horario:
Edad: 
Precio: 5 euros
Más información 
www.cabanyalintim.com


Global Bubble Parade

Els més menuts tindran l'oportunitat de disfrutar del dia i de veure enorme bambolles de sabó. A més enguany com a novetat part dels voluntaris realitzaran una xicoteta desfilada fins a la Ciutat de l'Arts i les Ciències.
Donde: Front al Palau de la Musica
Cuando: 28 Mayo
Horario: 12 hrs
Edad: 
desfile hasta la Ciudad de la Artes y las Ciencias.: Gratuito


Jardí Botànic

Cursos: Dibuix, narrativa i taller infantil
Deixa't inspirar pel nostre Jardí al mes de maig i expira creativitat pels quatre costats! I és que, a més de poder participar al nostre Concurs de Narrativa i Pintura ràpida al Botànic "InsPirats", també podràs apuntar-te a diferents propostes formatives per a tot tipus de públic que hem preparat al voltant d'aquest certamen, l'últim cap de setmana d'aquest mes.
Si t'agrada escriure, divendres 26 i dissabte 27 de maig, podràs practicar la jardineria narrativa amb l'escriptor Nacho Meseguer al Taller d'escriptura creativa breu i natura. Un curs per fer germinar les nostres idees i convertir-les en relats d'allò més interessants.
Però si el que t'agrada és dibuixar, t'esperem dissabte 27 de maig al Taller de dibuix i pintura de Joan fuster, on podrem aprendre a dibuixar paisatges a l'aire lliure. Observarem la natura, aprendrem de formes i proporcions, i el posarem tot en pràctica a l'incomparable marc del Jardí Botànic. 
I per últim, diumenge 28 de maig, serà el torn dels més menuts amb "El nostre Jardí, un món d'inspiració". Un Taller infantil de dibuix amb Núria Ferriol, on els més menuts podran desenvolupar diferents tècniques artístiques com el grafit, la tinta xinesa o l'aquarel·la, entre altres, mentre que plasmen diferents arbres i racons del Jardí.  Botánico
ON: Botánic C7 Quart 80

Quan: 20 Mayo

Horari:11 a 13,30 hores

Edad: 5 a 12 anys
Precio:
Más información 
www.jardibotanic.org


Teatro
SALA CAROLINA
Pinocho

Donde: Sala Carolina (C/ Rugat 10)
Cuando: Horario: a las 12.30 y 17.00
Edad: Per a tota la familia
Precio: Con reserva 7 euros. Taquilla 10 euros.
Más información http://www.salacarolina.com/

¿Te ha gustado este artículo?

clear

Subscripción a newsletter

Nombre

Correo electrónico

Repite el correo electrónico

Comparte

Google+
Tumblr
Pinterest
WhatsApp
Telegram