menu
keyboard_arrow_down

Plans per a fer a València amb xiquets


Els millors plans per a fer a València amb xiquets. Cine, teatre, música... per a disfrutar tota la família


VALÈNCIA

Maratón y Mini Maratón de Valencia


Vine a animar als superherois que corren este diumenge la Marató de València. Milers d'històries de superació i sacrifici que bé mereixen l'aplaudiment de tots. La ciutat acull a milers de corredors i les seues famílies en un esdeveniment únic. Aplaudix, crida, corre i disfruta d'un diumenge a la carrera.
Enguany es torna a celebrar el Mini Marató València com una activitat paral•lela al Maratón València Trinidad Alonso.
Serà en la Ciutat de les Arts i les Ciències el dissabte 18 de novembre a partir de les 9h. Este esdeveniment esportiu també comptarà amb la primera jornada de Miniolimpiada i està destinat a xiquets amb edats de 8 a 15 anys.
 La gran Marató se celebrarà el diumenge i este esdeveniment destinat als futurs ma-ratonians tindrà un caràcter no-competitiu ja que la seua finalitat és potenciar l'esport i la vida saludable en els més peques.Todos els participantes que creuen la línia de meta rebran una medalla commemorativa.
Per a participar és necessari inscriure's ací.
El preu és d'1 euro i anirà destinat a l'Associació Alanna
Mes info


TEATRO FLUMEN

El reino del león


Amb veus en directe i coreografies súper originals, l'espectacle El Regne del León rendix tribut al Rei Lleó en una obra de teatre musical. Una història repleta de valors convertida en un espectacle familiar.
 * Els xiquets paguen entrada a partir dels 12 mesos
On: Carrer Gregorio Gea, 15
Cuan: Disabte 17:30 - Diumenge 12:30 / 17:30
Preu: 12€
Mes info


FUNDACIÓ BANCAIXA

Sorolla. Un jardí per a pintar. Taller d'exploradors d'art


Fundació Bancaixa posa en marxa els tallers per a exploradors d'art, una activitat diri-gida a xiquets de 6 a 11 anys que es desenvolupa entorn de l'exposició Sorolla. Un jardí per a pintar, organitzada a València per la Fundació Bancaixa, l'Obra Social “la Caixa” i el Museu Sorolla de Madrid. La mostra, que es pot visitar fins a març de 2018, mostra la influència dels jardins andalusos en l'obra de Sorolla i en el propi jardí al que va donar forma en la seua residència a Madrid, a més d'incloure imatges de jardins valencians. Es desenvolupen dos tallers diferents durant els dissabtes dels mesos de novembre a març:
-Taller ‘Experimenta amb els sentits’. Un recorregut d'exploració amb els sentits per l'exposició que servirà als més xicotets per a prendre consciència de les intencions del pintor i de les emocions que intenta transmetre a través de les seues obres. Cada as-sistent comptarà amb un kit d'explorador que contindrà diferents elements i materials (espills, filtres de color, sobres de pistes...) i que li permetrà investigar, percebre i des-cobrir els secrets de l'obra del pintor. El taller, de caràcter gratuït, tindrà lloc d'11:30 h a 13 h en les següents dates: dissabte 18 de novembre; dissabte 2 de desembre; i en 2018: el dissabte 13 de gener; dissabte 10 de febrer i dissabte 3 de març.
-Taller ‘Construeix el teu propi jardí’. Un recorregut fotogràfic pels diversos exemples d'espais d'arquitectura i jardins que van inspirar a Sorolla servirà de base per a donar via lliure a la imaginació. Les diferents perspectives, plantes i recursos per a construir un jardí propi, ajudaran als més xicotets a crear, construir i acolorir el seu propi "jardí pop up", desenvolupant així el concepte del plànol i les tres dimensions. El taller, de caràcter gratuït, tindrà lloc d'11:30 h a 13 h en les següents dates: dissabte 25 de no-vembre; dissabte 16 de desembre; i en 2018: el dissabte 27 gener; dissabte 24 de fe-brer; i dissabte 10 de març.
Per a inscriure's en el taller cal enviar un correu electrònic a taller@fundacionbancaja.es indicant en l'assumpte ‘Tallers Sorolla’ i el nom del xiquet/a, edat, taller d'interès, nom del pare/mare/tutor i telèfon de contacte. Solament es permet una inscripció per cada modalitat de taller..
On: P Tetuan 23
Mes info


MUSEU BENEFICENCIA

Contacontes: El Sr. Lletraferida


Recorregut divertit i entretingut per la literatura valenciana des del segle XII fins al XX de la mà de dos personatges molt particulars: el conferenciant Sr. Lletraferida i el mosso de biblioteca. Per a majors de huit anys.
Quan 19 Novembre 11 h - 12.45 h
On C/ Corona
Més info

¿Te ha gustado este artículo?

También te puede interesar...

clear

Subscripción a newsletter

Nombre

Correo electrónico

Repite el correo electrónico

Comparte

Google+
Tumblr
Pinterest
WhatsApp
Telegram